Baby Massage

Babymassage is een mooie manier om je kindje aandacht en liefde te geven. Van alle zintuigen wordt de tastzin het eerst ontwikkeld en de manier waarop een baby wordt aangeraakt is bepalend voor zijn verdere leven.

Babymassage is ook ideaal om een hechtere band te creëren tussen moeder en kind.

Bovendien heeft het ook een positieve invloed op:

 

* Slaapgedrag

* Spijsvertering (krampjes, verstopping en andere ongemakken)

* Kwijtraken van spanningen

* Weerstand tegen ziektes

* Onrustige en gevoelige baby's
 

Denk eraan: wanneer je baby voor de 1ste keer gemasseerd wordt, is het mogelijk dat hij of zij dit niet de volledige duur toestaat. Babymassage moet rustig opgebouwd worden. Probeer ervoor te zorgen dat jouw baby reeds enige tijd gegeten heeft en niet te moe is. Een hongerige, vermoeide baby laat zich niet graag masseren.

Ik doe de technieken voor op een pop en mama en/of papa voert deze uit op de baby. Op deze manier is het veel gemakkelijker om de technieken onder de knie te krijgen.
 

Een tweede sessie boeken is zeker mogelijk. Dan leer ik je nog een paar extra technieken aan.

 

 

Prijs: 30 Euro voor 50 min.

Mamassage

Dit is een postnatale massage. De baby is er en je lichaam heeft net een topprestatie achter de rug. Postnatale massage geeft niet alleen verlichting bij hoofdpijn, vermoeidheid en pijnklachten, het geeft je ook even wat tijd voor jezelf (wat vanaf nu eerder zeldzaam is). Deze massage draait helemaal om jou als kersverse mama. Het is een moment van rust en ontspanning.

Een postnatale massage zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van de babyblues.
 

Je wordt letterlijk gemasseerd van kop tot teen (niet op de buik)

Praktisch: Je kan in principe reeds langskomen voor een postnatale massage vanaf de geboorte van je kindje.

Let op: bij keizersnede is dit ten vroegste vanaf 6 weken na de geboorte.

Vraag steeds ook even raad aan je gynaecoloog. De einddatum voor postnatale massage bepaal je eigenlijk zelf. Zolang je er nood aan hebt, ben je zeker welkom.

 

 

Prijs: 55 Euro voor 60 min.

gallery/zwangerschapsmassage
gallery/mamasagge
gallery/babymassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een heel intense en mooie periode. Het is heerlijk om er volop van te kunnen genieten. Voor je het weet is het immers voorbij. Een massage kan bijdragen tot het goed voelen van jezelf en de baby.

Soms gaat een zwangerschap ook gepaard met allerlei kwaaltjes (vermoeidheid, slecht slapen, spierpijn,…) Ook dan kan massage een oplossing bieden.
 

Praktisch:
 

Je bent welkom voor een zwangerschapsmassage vanaf het tweede trimester van je zwangerschap tot de laatste dag. Bij aankomst volgt een kort intake-gesprekje. Zo kom ik meer over jou te weten. Welke kwaaltjes heb je (gehad), hoe verloopt de zwangerschap,.. Op deze manier krijg ik ook een goed beeld over welke plaatsen ik extra aandacht moet geven. 
De massage gebeurt in zijligging. Ontspannen en genieten is dan de boodschap.

 

 

Prijs: 55 Euro voor 60 min.

TERUG NAAR BOVEN

gallery/totop